Besøk ZooExpo 2024

Informasjon til besøkende på ZooExpo 2024

KJØP BILLETTER OG HOTELLOVERNATTING HER

ZooExpo 2024 arrangeres 16.-17. mars på X Meeting Point på Hellerudsletta i Skjetten, midtveis mellom Oslo Lufthavn OSL og Oslo sentrum. Dagen før messen avholdes vår tradisjonsrike SeminarFredag på samme sted.

Klikk her for å lese mer om X Meeting Point og hvordan du kommer deg dit.
Her finner du mer informasjon om messen og utstilllerne.

Messehotellet er Moxy Oslo X som ligger vegg i vegg med messehallen. Hotellrom bestilles på linken ovenfor. Pris inkl. frokost er kr 1.135 for enkeltrom og kr 1.422 for dobbelrom (begge eks. mva).

Fredag 15. mars er Seminar-Fredag. Her vil det bli flere korte foredrag om forskjellige bransjerelaterte temaer. Oppstart kl. 10:00, slutt kl. 17:30. Dette er et arrangement med begrenset plass hvor påmelding er nødvendig. Billetter til dette kan allerede kjøpes på linken ovenfor. Programmet legges ut her så raskt som mulig. Pris inkl. lunsj er kr 1.290. Medlemmer av NZB betaler kr 990. Seminaret regnes som undervisning og er unntatt mva.

På kvelden lørdag 16. mars har vi vår tradisjonelle ZooExpo-bankett med treretters middag og underholdning. Vi vil gjerne ha deg med på festen, uavhengig av om du er medlem i NZB eller ikke. Eneste betingelse er at du er næringsdrivende eller ansatt i zoobransjen og besøker ZooExpo. Middagen m/ to glass drikke til maten koster kr 990,- pr. person (+ mva). Billetter kjøpes på linken øverst på siden.

Åpningstider messe:
Lørdag 16. mars kl. 09:00 – 18:00
Søndag 17. mars kl. 10:00 – 16:00

Inngangspris kr. 300 + mva for begge dager.
Gratis adgang for medlemmer av Norges Zoohandleres Bransjeforening.

Klikk her for å forhåndskjøpe inngangsbillett, så slipper du å stå i kø ved inngangen. 
Det vil også være mulig å registrere seg ved inngangen, men vi anbefaler forhåndspåmelding for minst mulig ventetid ved inngangen. Det vil bli sjekket om medlemskontingent er betalt før gratis adgang tillates på messen.

OBS! ADGANG TIL ZOOEXPO ER KUN FOR REGISTRERTE NÆRINGSDRIVENDE I ZOOBRANSJEN OG TILKNYTTEDE NÆRINGER.