Zoo Expo

ZOO EXPO- DEN NORSKE ZOOBRANSJENS SAMLINGSSTED

Siden 1990 har NZB regelmessig arrangert ZooExpo, fagmessen for den norske zoobransjen. Messen begynte i det små, som et svært beskjedent forsøk på å lage et arrangement som kunne tjene norsk zoobransje.

Med hjelp fra entusiastiske utstillere og trofaste besøkende har Norges Zoohandleres Bransjeforenings messe vokst til å bli det naturlige møtestedet for alle aktører i norsk zoobransje, og messen og mottar lovord fra inn- og utland. ZooExpo har bevist sin posisjon som det eneste arrangement i Norge som samler hele zoobransjen; innehavere og ansatte, grossister og detaljister, til fagprat og sosialt samvær.

Selve messearrangementet trekker alle viktige grossister og produsenter som utstillere, og innehavere og ansatte fra de fleste norske zoobutikker som besøkende. På ZooExpo blir bransjens aktører oppdatert på produkter og trender i bransjen. Lørdagens tradisjonelle festaften utgjør et sosialt møtested som styrker samhold og bygger bransjeidentitet.

OBS! ADGANG TIL ZOOEXPO ER KUN FOR REGISTRERTE NÆRINGSDRIVENDE I ZOOBRANSJEN.

Profesjonelle utstillere

Mange norske zoohandlere reiser regelmessig til messer i utlandet, ikke minst til Interzoo i Tyskland. Nettopp disse vil trolig vite å verdsette ZooExpo for det unike miljøet som hersker på denne nasjonale messen. For det første er vi en liten bransje i Norge, slik at det er lett å bli kjent med hverandre og få et forhold utover det rent forretningsmessige. Derfor blir det rett og slett hyggelig å spasere rundt på messen. ZooExpo er stor, og byr på utrolig mye interessant, men den er likevel ikke større enn at man lett får oversikten og har en reell mulighet til å nå over det hele i løpet av to utstillingsdager.

Om vi sammenligner profesjonaliteten til utstillerne, er det klart at de ikke står noe som helst tilbake for det vi ser internasjonalt. Både små og store firmaer imponerer stadig med fantastisk flotte stands og aktiviteter som ble lagt merke til og satt pris på.

 

Les om ZooExpo 2022

Her kan du lese PetScandinavias reportasje fra ZooExpo 2022. Klikk for å laste ned PDF.

Neste ZooExpo avholdes 16.-17. mars 2024

Så er vi klar for en ny utgave av ZooExpo! Selve messen blir, som tidligere, på lørdag og søndag 16. og 17. mars 2024, men vi starter opp med «SeminarFredag» allerede på fredag 15. mars. Seminarfredagen vil ha et spennende heldagsprogram med foredrag om mange zoobransjerelaterte emner, avbrutt av lunsj og kaffepauser, samt med mulighet for felles middag på kvelden.

Innrigg for utstillere vil starte fra morgenen torsdag 14. mars.

Messe og seminar vil bli holdt på X Meeting Point på Hellerudsletta, Skjetten.

Les mer om messen her.

Registrer deg for deltakelse på messen her.

Mer informasjon

Trenger du mer informasjon om ZooExpo? Kontakt arrangementskomiteen på zooexpo@nzb.no.